Wat zeggen onze klanten?

Groepenkast installeren of vervangen: 11 groepen

Goeie afspraken Goeie prijs Goeie kwaliteit Netjes gewerkt, Goede communicatie Kortom een fijne vent om je klus aan uit te besteden Zeker aan te bevelen

Wim / Amstelveen

Groepenkast installeren of vervangen: 12 groepen

Erg tevreden over Sam. Hij heeft bij ons het aantal groepen op de meterkast uitgebreid. Daarna is hij nog voor een grotere klus bij ons terug gekomen om elektra te vernieuwen. Hij reageert snel en komt zijn afspraken na. Daarnaast dacht Sam ook goed met ons mee.

Emma / Utrecht

Extra groep installeren

De elektricien, is betrouwbaar, eerlijke prijs en heeft voor ons de extra groep, verbinding in de meterkast vakkundig aangelegd. Erg tevreden.

Janny / Amsterdam

Groepenkast installeren of vervangen: 10 groepen

Sam doet wat hij belooft, komt afspraken na en de werkzaamheden zijn naar wens uitgevoerd. Kan niet anders zeggen dat we tevreden zijn en hem zeer aanraden.

Jeroen / Heemstede

Schakelaars of stopcontacten: 6 stopcontacten; 1 schakelaar

De klus werd op tijd geklaard en alles verliep vlot. Eén van de stopcontacten was niet geschikt en hij kon voor een vervanging zorgen. Hij houdt zich aan afspraken, in tegenstelling tot sommige werklieden

Omolara / Haarlem

Groepenkast installeren of vervangen: 3-fasenafsluiting voor inductie kookplaat

Sam is een echte pro. De aanleg van een nieuwe groepenkast en enkele andere klussen waren snel geklaard volgend de hoogste normen. Hij komt zijn woord na en is flexibel en vriendelijk.

Henk / IJmuiden